Od roku 1814 stanovil WÜSTHOF štandard pre navrhovanie a výrobu presne kovaných nožov.
Dnes je rodinný podnik v siedmej generácii vlastníctva pod vedením Haralda Wüsthofa.
Nože Wüsthof vyrába kvalifikovaný tím 300 odhodlaných pracovníkov v dvoch najmodernejších zariadeniach v nemeckom Solingene. Výroba sa riadi prísnymi pravidlami, aby sa dosiahla najlepšia kvalita a zároveň zostala ekologická.
Dizajn, ergonómia a známa kvalita WÜSTHOF sú perfektne skombinované do jednej série, aby vám poskytli dokonalý pôžitok z rezania. Kované z jedného kusu špeciálne temperovanej vysoko uhlíkovej ocele pre zaistenie vynikajúcej pevnosti.
-Inovatívny dizajn rukoväte pre pohodlie a kontrolu.
- Dokonale vyvážené pre ľahké rezanie.
- Bezproblémové hygienické uloženie rukoväte.
-Škrupiny troch nitovaných rukovätí, plná rukoväť.
-Čierne rukoväte vyrobené zo špeciálneho syntetického materiálu.
-Špeciálne navrhnutá podložka.
- Dlhotrvajúca extrémna ostrosť vďaka technológii Precision Edge od spoločnosti PEtec - WÜSTHOF.
Japonský nôž na zeleninu: mimoriadne univerzálny a vhodný na práce, ako je krájanie, kocky alebo sekanie. Tvar pripomína sekáčik, ale netreba si ho s ním zamieňať, pretože Nakiri nie je vhodný na drsné úlohy (napríklad na štiepanie kostí). Veľmi ostrá a jemne zomletá čepeľ je navrhnutá na rýchlu a jemnú prípravu zeleniny, bylín a ovocia. Zakrpatená hrana noža (mierne priehlbiny v čepeli, ktoré umožňujú vytvorenie malých vzduchových vreciek) zabraňuje prilepeniu prísad.
Technické údaje:
Dĺžka čepele 17 cm
Šírka čepele 47 mm
Môže byť použité na: kapusta, ovocie, hlávkový šalát, byliny, zelenina
Dĺžka rukoväte: 109 mm
Materiál rukoväte: Pružná syntetická rukoväť, nitovaná
Stupeň tvrdosti: 58 HRC
Spôsob výroby: kovaný
Typ produktu: Nakiri